Hanko, Keskusta
4h+k+eril.wc+kph+parveke

Upea, vanhan ajan puutalotunnelmaa henkivä Hanko-helmi paraatipaikalla Rantakadulla - aivan uuden kylpylän ja Itäsataman vieressä. Asunto on täysin remontoitu vanhaa kunnioittaen - seinillä on kauniit tapetit pinkopahvien päällä, vanhat peiliovet on kunnostettu, puulattiat maalattu juuri sillä oikealla harmaan sävyllä. Tunnelman täydentävää vanha kakluuni ja huoneesta toiseen tulviva luonnonvalo. Tilavat huoneet on helppo sisustaa niin makuu- kuin oleskeluhuoneiksi. Asunnon edessä on tilaa omalle pöytäryhmälle ja grillille taloyhtiön suojaisalla pihalla.


Myynti

Christa Lehmus
Kiinteistönvälittäjä LKV/Fastighetsmäklare AFM
puh. 0440232375
christa@himajahuvila.fi


Huoneisto

Tyyppi
Puutalo-osake

Tilakuvaus
4h+k+eril.wc+kph+parveke

Katuosoite
Rantakatu 7 A

Pinta-ala
116,00 m2

Kokonaispinta-ala
116,00 m2

Kerros/Kerroksia
1/2/2

Huoneet
4

Oma sauna
Ei

Kunto
Hyvä

Ikkunoiden suunta
Rantakadulle puistoon ja merelle, sisäpihalle

Keittiö
Kaunis valkoinen keittiö on täysin remontoitu vanhan talon henkeen sopivaksi, mutta kuitenkin nykyaikaisilla mukavuuksilla. Keittiössä on todella reilusti säilytystilaa vitriinikaappien ja valkoisten kaapistojen kätköissä, puiset laskutilat, keraaminen liesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, liesituuletin hormiin.

Kph/WC
Kylpyhuoneessa on suihkukaappi, peilikaappi, allaskaapisto ja wc. Lattia kaakeloitu ja seinät laatoitettu. Alakerran wc:ssä seinät kaakeloitu.

Pintamateriaalit
Lattialla vanhat kunnostetut/uusitut puulattiat(alakerta), jotka on maalattu vaaleanharmaaksi. Yläkerrassa korkkimatto. Seinillä pinkopahvit + tyyliin sopivat tapetit.

Lisätietoja
Yhtiöjärjestyksen mukaan remonttikustannukset jaetaan talokohtaisesti. Sisäänkäynti myös Rantakadun puolelta. Kuntotarkastus tehty.

Yhtiö/Kiinteistö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Strandgatan 7

Rakennusvuosi
1890

Postinumero
10900

Kaupunki
Hanko

Tontin pinta-ala
0,00 m2

Rakennusaine
Puu

Huoneistot
6

Huoneistojen pinta-ala
630,00 m2

Lämmitys
Sähkölämmitys + puuhella

Antenni
Yhteisantenni

Yhteinen sauna
Ei

Peruskorjaukset
Taloyhtiön huoneistot on perusteellisesti remontoitu/uudelleen rakennettu 2007-2012. Piha ehostettu ja uusittu sadevesiviemäröinnit.

Tulevat korjaukset
- valaisin solaan, portin pihan puolelle - vanhan sade- ja hulevesiviemärin sukitus (sisääntulossa, vanhan betoniputken osalta, n. 5-7m) - A-talon katon maalaaminen - C-talon katon maalaaminen - Piippujen lintuverkotus

Asumiskustannukset

Hoitovastike
150,80 EUR/kk

Kokonaisvastike
150,80 EUR/kk

Hinta

Velaton myyntihinta
370 000,00 EUR

Velkaosuus
0,00 EUR

Myyntihinta
370 000,00 EUR

Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan